
سید امیر مرتضوی اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه مصوب مداخلات روانی اجتماعی پس از طلاق و اهمیت این موضوع و مسائل مرتبط با آن، در هفتاد و پنجمین جلسه شورای مشورتی مراکز مشاوره خانواده، مطرح، و مقرر شد دادگستری کل استان به عنوان ناظر و اداره کل بهزیستی خراسان رضوی به عنوان اقدام کننده در این راستا فعالیت کنند.
سید امیر مرتضوی گفت: با توجه به لزوم مراقبتهای اجتماعی پس از طلاق ویژه دو گروه هدف: (۱-فرزندان زوجین طلاق گرفته-۲ والدین آنها) مقرر شد جمعی از مدیران، نسبت به بررسیهای لازم با همکاری تعدادی از روان شناسان مجرب و توانمند اقدام، و نتایج حاصله را ظرف مدت یک ماه به شورا ارائه کنند.
معاون قضایی رئیس کل در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی افزود: با هماهنگیهای صورت گرفته، و حضور اعضای شورای مشورتی مراکز مشاوره خانواده از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون تعداد ۹ جلسه برگزار، و ۳۹ مصوبه به تایید رسیده است، بر این اساس و با پیگیری به عمل آمده، کلیه مصوبات با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خراسان رضوی و همکاری ارزنده اداره کل بهزیستی استان اجرا شده است.
مرتضوی خاطر نشان کرد: بر اساس بررسیهای صورت پذیرفته، میزان سازش در پروندههای طلاق سه گانه از ۲۵ درصد به ۲۷ درصد افزایش یافته در حالی که میانگین کشوری در این ارتباط ۱۸ ردصد است.