
مساعدت و کمک در جهت رفع مشکلات «شرکت فرآوردههای گوشتی خوشنام پروتئین یزد» پس از چند سال تعطیلی و احیا این واحد تولیدی از دیگر اقدامات اخیر قوهقضاییه در راستای «حمایت، مانع زدایی از تولید و اشتغالزایی» است به همین بهانهخبرگزاری میزان، با داوود فلاح مدواری مدیرعامل این شرکت پیرامون مشکلات، عوامل تهدیدکننده فعالیت و احیا این کارخانه گفتوگویی ذیل را ترتیب داده است.
داوود فلاح مدواری در خصوص ورود دستگاه قضا و اقدامات دادگستری استان یزد در جهت احیا «شرکت فرآوردههای گوشتی خوشنام پروتئین یزد» پس ازحدود ۲ سال و نیم تعطیلی، اظهارکرد: این کارخانه تولیدی سال ۱۳۹۷ با توجه به مشکلات اقتصادی موجود دچار کمبود نقدینگی شد.
وی تصریح کرد: عدم توانایی در پرداخت به موقع اقساط تسهیلات بانکی، تشکیل پرونده بدهی در بانک عامل و در نهایت مزایده کارخانه توسط بانک منجر به تعطیلی این شرکت و بیکاری نیروی کار آن شد.
مدیرعامل شرکت فرآوردههای گوشتی خوشنام پروتئین یزد، با اشاره به ورود ستاد اقتصاد مقاومتی و تشکیل پرونده برای این شرکت در دادسرای یزد، گفت: با همت دادگستری استان یزد و با توجه به بخش نامهها، بدهی این شرکت تولیدی تسقیط شد و توانستیم شرکت فرآورده های گوشتی خوشنام پروتئین یزد را از مزایده خارج کنیم.
مدواری با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ درخواستی به ستاد اقتصاد مقاومتی استان ارسال کردیم، تصریح کرد: پس از چند هفته ستاد اقتصاد مقاومتی با حضور رئیس و دادستان عمومی و انقلاب استان یزد، مسئولان اجرایی استان، بانک و مدیرعامل شرکت تولیدی جلسهای تشکیل داد که خروجی آن با توجه به حضور مسئولان اجرایی استان تعیین تکلیف و رفع مشکلات این واحد تولیدی بود.
وی افزود: با توجه به مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی تشکیل شده و تسقیط بدهیهای شرکت به اداره دارایی، اداره کل تامین اجتماعی استان یزد و بانک مربوطه در نهایت در تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۰ کارخانه با ورود دستگاه قضا و کمک دادگستری استان یزد مجددا راه اندازی شد.
مدیرعامل شرکت فرآوردههای گوشتی خوشنام پروتئین یزد با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ نفر به صورت مستقیم در بخش «تولید و بسته بندی» و حدود ۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم در قسمتهای «حمل ونقل و توزیع» با شرکت ما همکاری میکنند، افزود: این شرکت تولیدی در حال حاضر در زمینه تولید «کالباس و همبرگر و بسته بندی مرغ و گوشت قزمز» فعالیت میکند.
داوودی با بیان اینکه در گذشته مصوبات تعیین شده از سوی دولت برای حمایت از تولید ضمانت اجرایی نداشت، ابراز کرد: اقدامات قوه قضاییه در حوزه تولید و جلوگیری از تعطیلی و یا احیا واحدهای تولیدی به این مصوبات ضمانت اجرایی بخشیده است.
وی با اشاره به اینکه تمامی روسا و مسئولان دستگاههای اجرایی و تصمیم گیرنده عضو ستاد اقتصاد مقاومتی در هر استان هستند، اضافه کرد: تا به حال هیچ مجموعهای؛ چنین کامل برای رسیدگی به مشکلات تولید کنندگان و واحدهای تولیدی که بلافاصله به مشکلات آنان رسیدگی کند تشکیل نشده بود و تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی توسط قوهقضاییه گام مثبت و بی سابقهای در راستای حمایت از تولید است.