✅ در آوردن کفش جلوی درب
درآوردن کفش جلوی درآپارتمان مطابق تبصره ماده 3
آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها ممنوع است، چرا که هم زیبایی و نظم ساختمان را برهم می زند و هم امکان دارد در مواقعی که کفش ها توسط اشخاص خارج ازساختمان به سرقت می رود موجب تنش میان اهالی ساختمان شود. حتی گذاشتن کمد مخصوص کفش هم ممنوع است. مگر اینکه مجمع عمومی تصمیم بگیرد که برای همه واحدها کمد مخصوص کفش تهیه شود. در غیر اینصورت اگر عده ای از واحدها دارای کمد کفش باشند وعده ای دیگر نباشند برخلاف آیین نامه مربوطه خواهد بود.
✅ حفاظ در واحد آپارتمانی
چنانچه در ساختمانی به دلیل به هم خوردن منظر عمومی مشاعات ساختمان، مدیر ساختمان مانع ازنصب درب حفاظ آهنی برای واحدها می شود، از آنجا که حفاظ، جزء مشاعات ساختمان نیست و به دلیل حفظ اموال و امنیت جانی ضرورت نیزدارد، مالکان می توانند با مراجعه به شورای حل اختلاف محل نسبت به جلب نظر کارشناس برای تایید ضرورت نصب حفاظ وعدم ایجاد ضرر برای سایر مالکان مشاعی اقدام وسپس آن را نصب کنند.
✅ زمان انتخاب مدیر ساختمان
مطابق ماده 15 آیین نامه اجرایی حداقل مدت مدیریت در ساختمان 2 سال است ولی مجمع عمومی می تواند این مدت رااضافه کند. به عبارت دیگر مدت مدیریت نمی تواند از سوی مجمع عمومی عادی به کمتر از دو سال تقلیل یابد. همچنین انتخاب مجدد مدیر یا مدیران بلامانع است. تعداد مدیران نیز رابطه مستقیم با تعداد آپارتمان ها دارد
✅ شکایت از پله ها و پاگردهای مزاحم
پله ها و پاگردها در صورتی جزو قسمت های مشترک ساختمان محسوب می شوند که خارج ازقسمت های اختصاصی باشند، به این ترتیب اگر مالکی در طبقه اول مبادرت به نصب پل، علم کردن ستون واجرای پاگرد درپله ها کند و این مسئله موجب دسترسی بد به حیاط وکاهش نورگیر و از بین رفتن ایمنی شود، مالکان سایر واحدها می توانند به مراجع قضایی دراین باره شکایت کنند.